Întrebări și răspunsuri

Atât predarea cât și preluarea autoturismului închiriat se va realiza în incinta parcării aeroportului, deoarece timpul este prețios și nu ne dorim ca acesta să fie risipit pentru clienții noștri. De asemenea există posibilitatea prestabilirii unei alte locații bine determinate pe raza orașului.

În cazul rezervărilor finalizate, un delegat TransilvaniaCar se va afla în incinta aeroportului la terminalul Sosiri, cu o pancardă ce va conține numele complet al clientului așteptat. Agentul va fi mereu la timp, la ora stabilită și în locația aleasă.

Chiar dacă vor exista modificări ale timpului de zbor, noi vom fi pregătiți în așa fel încât întâlnirea cu clientul să se producă negreșit.

Preluarea respectiv returnarea autoturismelor închiriate se realizează 24/24h, la orele prestabilite în momentul rezervării.

Toate autoturismele noastre vor fi predate clienților curate, cu rezervorul plin și cu soluția pentru parbriz la nivelul maxim. De asemenea acestea vor fi echipate cu cauciucuri destinate anotimpului din perioada închirierii și nu în ultimul rând echipamentele de prim ajutor vor fi complete. Reviziile sunt făcute la timp, la înalte standarde fără echivoc.

Aceasta este întrebarea care îi sperie cel mai tare pe clienți, iar răspunsul nostru categoric este NU!

Toate taxele sunt incluse în preț: asigurare RCA, asigurare Casco cu franșiză, taxă de drum , taxă de cauciucuri, predarea preluarea în intervalul orar 08:00 – 22:00, taxa de aeroport.

Prețul afișat la finalizarea rezervării este final!